• Kees – Jan van Logchem

  Administratief- technisch medewerker

 • Corrie van den Berg

  Secretaresse

  Corrie is ons eerste aanspreekpunt van ons bedrijf, ook wel onze moeder genoemd. Zij neemt alle administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden voor haar rekening. U zal haar in de meeste gevallen treffen als eerste stem bij telefonisch verkeer. Een centrale belangrijke rol binnen ons bedrijf. Bij vergaderingen op ons kantoor verzorgt zij u met overheerlijke koffie.

 • Marco Zieverink

  Geohydroloog / Bouwput engineer

  Marco stelt, als zeer deskundige werknemer binnen ons bedrijf, rapportages op. Geohydrologische beschouwingen, damwand berekeningen, effecten rapportages en de  directe contacten met overheden om uw project te faciliteren. Zijn persoonlijke en zelfstandige benadering naar de klant toe vormt de basis tot het snel en adequaat begeleiden van projecten. Veelal grotere projecten.

 • Roeland Nagel

  Bouwput engineer

  Roeland stelt als zeer deskundig medewerker zijn rapportages op in relatie tot de diverse geotechnische vraagstukken. Binnen het geotechnisch vakgebied bestaat zijn specialisme uit damwandadvies en het uitvoeren van variantenstudies. Zijn projecten variëren van groot tot klein.

 • Evert Huisman

  .

  Begeleidt het team, neemt de projecten aan en onderhoudt de zakelijke klantenkring. Voorts in staat om elk probleem als een uitdaging te zien en alternatieven aan te dragen, waardoor projecten haalbaar en realiseerbaar zijn. Zijn jarenlange ervaring door geheel Nederland gekoppeld aan de technische kwaliteiten van het team vormt de kracht van het bedrijf.